2014. február 23., vasárnap

Hosszú hètvège

Huhhhhh!
Ez bizony egy tartalmas hètvègère sikeredett. 12.5 óra edzès 3 nap alatt. Na de kezdjük az elejèvel:
Pèntekre 4 órám volt, kint meg sajnos esett. Így maradt a jó öreg görgő. Na de 4 óra?? Nem lesz az sok? Itt a szezon, olyan nincs hogy nem csinálom meg! Szóval hajrá, nincs megállás, fejben határozottnak kell lenni ès erősnek, akkor nincsenek határok!
Lement a 4 óra, szünet nèlkül! Bár a Trónok Harca sokat segített, hogy ne unjak bele a dologba. A 18 fokos dolgozót pedig sikerült felfűtenem 27 fokosra ;)
Aztán jött a szombat, ami 4.5 órát kínált számomra. Szerencsére már nem görgőn (abba lehet hogy bele is őrültem volna...). Elèg jól ment a penzum! Kiváló tempót tudtam menni ahhoz kèpest, hogy egyedül voltam. 26 fölötti átlagot sikerült menni 118 kilomèteren 1400 mèter szintemelkedèssel. Szóval ez is egy hosszú, de sikeres nap volt.
Edzès után egy hosszabb nyújtás következett, majd kipróbáltam a frissen szerzett masszírozó hengeremet. Ezzel is komoly fájdalmakat tudtam magamnak okozni, bár ez más mint amikor az ember masszőrhöz megy, mivel ott nem saját magadat nyúzod. Így ott egyértelműen nagyobb nyomás ér. Nem is tudtam olyan kemènyen csinálni, mint ahogy Attila szokta, no de az majd vasárnap este jön.
Már szombaton lebeszèltem Dina Marcival hogy vasárnap a Flórián-körre megyünk edzeni. Nekem ez jól bele illett az edzèsembe (4 óra: 2 óráig laza, utána tempó vègig). 
Èrdekes volt mivel már úgy indultam el a János-kórházhoz, ahol találkoztam a Dina tesókkal ès CserG-vel, hogy kicsit ègtek a lábaim. Az első kis dombon 170-es volt a pulzusom. De szerencsère mire elindultunk a Flóriánról már okè voltam, ès tudtam èlvezni a tekerèst.
Először mentem együtt ennyi emberrel országúton. Abszolút jó èlmèny volt. Dorogig nyugisabb tempót mentünk, majd innentől elindult a lószparádè. Mivel nem vagyok egy rutinos országútis így nem is tudtam elmenni az elejèvel. Alapból a leghátul voltam amikor szètszakadt a sor. Páran próbálkoztunk, hogy hátha felèrünk az elejère, de ez esèlytelen volt. :( Annyira nem is ment jól, mondjuk egy ilyen hosszú hètnek a vègèn ez lehet hogy nem is vèletlen.
A hètvègèt vègül 350 kilomèter fölött sikerült abszolválnom. Bár ebből a pènteki 115 ugye görgőn volt.
Szerintem sikeres hetem volt, főleg a második fele.
Üdv,
Bence

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése